woensdag 9 december 2015

Veelgestelde vragen collectieve zorgverzekering Gemeente

Collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is heel belangrijk, maar ook duur. Daarom heeft Werkplein Baanzicht een collectieve zorgverzekering afgesloten met Zilveren Kruis Achmea en Menzis. Hierdoor krijgt u korting op de premie.
U kunt deze collectieve zorgverzekering afsluiten als u inwoner bent van de gemeente Aa en Hunze, Assen of Tynaarlo en een netto inkomen heeft dat lager is dan 120 % van de bijstandsnorm, inclusief vakantietoeslag. Lees hier hoe hoog uw inkomen mag zijn. Uw eigen risico wordt standaard meeverzekerd. Hierdoor wordt u aan het eind van het jaar niet geconfronteerd met een extra nota van uw zorgverkeraar.
Twijfelt u of u in aanmerking komt? Dan raden wij u aan om u toch aan te melden zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen over de collectieve zorgverzekering in 2016. Dit overzicht bevat informatie over de pakketten, de aanmeldprocedure en de voordelen die de verzekering u kan bieden. Staat uw vraag er niet bij? Mail deze dan naar Werkplein Baanzicht.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden voor de collectieve zorgverzekering via www.gezondverzekerd.nl.
Doet u dit liever schriftelijk? Lees dan hier hoe u dit kunt doen.
Uiterste aanmelddatum
U kunt zich tot 1 januari aanmelden voor de collectieve zorgverzekering. In verband met de drukte aan het eind van het jaar kunnen wij alle aanvragen die vòòr 15 december bij ons binnen zijn nog voor 1 januari verwerken. Voor aanvragen die tussen 15 december en 1 januari bij ons binnenkomen kunnen wij niet garanderen dat de verwerking voor 1 januari rond is. U bent dan natuurlijk wel gewoon verzekerd, maar krijgt iets later bericht. Wij streven ernaar alle aanvragen in januari af te ronden.