woensdag 25 maart 2015

Een weekje vakantie voor minimagezinnen uit Assen

ASSEN - Gezinnen die van het minimuminkomen moeten rondkomen en al een tijd niet op vakantie zijn geweest, wordt nu die kans geboden via een groepsvakantie met Stichting Weekje Weg.2015 © AC.nl

De gemeente Assen en Stichting Weekje Weg financieren deze vakantie voor (eenouder)gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Zij betalen een eigen bijdrage, maar hebben ook de mogelijkheid om de bijdrage via de Meedoenwebshop Assen te laten voldoen.

Het Weekje Weg is van vrijdag 31 juli tot en met vrijdag 7 augustus op recreatieterrein De Woensberg in Blaricum. Lekker een weekje er tussenuit tijdens de zomervakantie.

De deelnemers verblijven op basis van volpension met maximaal negen gezinnen uit Assen in een groepsaccommodatie. Elk gezin heeft een eigen slaapkamer met douche en toilet. De week wordt begeleid door twee vrijwilligers.

Ook kan men de hele week beschikken over gratis fietsen. Verder staat een uitstapje naar Speelpark Oud Valkeveen in Naarden op het programma en ontvangt men kaartjes voor een binnen- en buitenzwembad. Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend. Een touringcar verzorgt de heen – en terugreis.
  
Voor meer informatie en opgave: Mirella Eloise (regioconsulente Stichting Weekje Weg), tel. 06 16644030, mail:mirella_eloise@hotmail.com