vrijdag 14 februari 2014

Hoofdrol voor Humanitas in Kanjers van Goud

Hoofdrol voor Humanitas in Kanjers van Goud
 Humanitas is op zondag 16 februari te zien in het populaire RTL4-programma Kanjers van Goud. In deze aflevering spelen onze vrijwilligers de hoofdrol.
Drie Humanitas-activiteiten in beeld
In deze aflevering heeft een zeer betrokken en geïnteresseerde Caroline Tensen als eerste een ontmoeting met Humanitas-vrijwilliger Joyce uit Almere, die mensen helpt met hun thuisadministratie. Ze praat ook met Ria en Gert van afdeling Noordenveld. Zij bezoeken buitenlandse gedetineerden in penitentiaire inrichting Ter Apel die geen familie of vrienden in Nederland hebben. De derde activiteit die aandacht krijgt, is MentorMaatjes Roosendaal. In beeld komen vrijwilliger John en zijn 'maatje', een jongere met wie het op school niet zo goed gaat. Ten slotte praat Caroline uitgebreid met directeur Eva Scholte over het werk van Humanitas.
Kijken dus!
De opnames van Kanjers van Goud namen enkele weken in beslag. De afdelingen en vrijwilligers hebben hier hard aan meegewerkt, en het eindresultaat is er ook naar. Nieuwsgierig? Kijk dan op zondag 16 februari naar Kanjers van Goud, om 22.40 uur bij RTL4. We hopen dat jullie net zo trots zijn als wij dat ons vrijwilligerswerk zo mooi onder de aandacht wordt gebracht bij de 500.000 tot 600.000 mensen die wekelijks naar het programma kijken.

I