woensdag 22 oktober 2014

Resto van Harte, maand november agenda

DONDERDAG 6 NOVEMBER NOORDERPARK
Demo Service Dogs
Service Dogs laat o.a. door een demonstratie zien wat deze honden kunnen betekenen voor mensen met een beperking. Een vrijwilligersorganisatie die honden opleidt tot hulphond. Leuk voor jong en oud.
DONDERDAG 13 NOVEMBER NOORDERPARK
Dag van de dialoog
De Dialoog is een gespreksvorm om openheid tussen mensen te creĆ«ren. Waar werkelijk naar elkaar geluisterd wordt en waar een bereidheid ontstaat om samen het onderwerp te verkennen. Thema “Geluk”. Iedereen die hier aan mee wil doen kan na het hoofdgerecht aanschuiven bij een dialoogtafel. Het dialoog duurt tot 21.00 uur. Alleen mee-dineren is ook mogelijk.
DINSDAG 18 NOVEMBER PITTELO
Resto-avond + Sociaal Ondern. Diner
Voor onze reguliere gasten is er zoals altijd een heerlijk diner. Voor de ondernemers: Een kennismakingsbijeenkomst voor sociaal ondernemers uit de regio Assen. Sociaal ondernemers vertegenwoordigen een nieuwe generatie ondernemers, mensen die tegen de stroom inzwemmen en maatschappelijke problemen oplossen. Doel: verbinden en samenwerken. Hoog tijd om deze ondernemers te verbinden en samen te werken. Iedereen is deze avond welkom!
DINSDAG 25 NOVEMBER PITTELO
Diner Bingo
Wegens groot succes heeft SCW Pittelo besloten nog een Bingo te organiseren in het Resto. Iedereen die van eten en bingo houdt is welkom. De avond duurt tot 09.00 uur. Kosten: 5 euro incl. koffie, diner en de bingo.
DONDERDAG 27 NOVEMBER NOORDERPARK
Afscheid en kennismaking
Restomanager Liesbeth neemt afscheid van het Resto Assen. Op deze avond kunt u als u dit wilt afscheid van haar nemen en ook direct kennismaken met de nieuwe Restomanager .
Agenda November 2014 Resto VanHarte Assen
Resto VanHarte Assen
Pittelo, Amstelstraat 14 ( dinsdagen )
Noorderpark, Zwartwatersweg 202 ( donderdagen )
Iedere dinsdag en donderdag geopend
vanaf 17.30 uur- Diner 18.00 uur – 19.30 uur.
www.restovanharte.nl
Reserveren
Gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (50 ct/min).
Kosten
Het driegangendiner is altijd vers en kost 7 of 4 euro. Kinderen zijn ook welkom.
U kunt niet pinnen bij ons.