vrijdag 5 april 2013

Inschrijving Vakantiebank 2013 geopend




Inschrijving Vakantiebank 2013 geopend

Na twee succesvolle jaren deelt De Vakantiebank ook dit jaar weer gratis vakanties uit aan gezinnen die er nodig tussenuit moeten. Na een lange tijd van voorbereiding en het verzamelen van vakanties, vrijwilligers en donateurs, is de inschrijving voor De Vakantiebank 2013 geopend! Ook dit jaar worden weer vakanties uitgedeeld aan mensen die er nodig even tussenuit moeten, omdat het behoorlijk tegen kan zitten. Dit kan bijvoorbeeld komen door langdurige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een slepende ziekte binnen het gezin. Bent u of kent u iemand die het verdient om even zorgeloos op vakantie te gaan? Vul dan nu het aanmeldformulier in. Na uw inschrijving kijken wij of u in aanmerking komt voor een gratis vakantie. Wanneer u wordt geselecteerd en aan alle voorwaarden voldoet ontvangt u van ons bericht.
Nieuwsbrief 3
Vakanties
Op de website van De Vakantiebank kunt u alle beschikbare vakanties bekijken. Tijdens het aanmelden kunt u uw voorkeur invullen. Indien u wordt geselecteerd om op vakantie te gaan doen wij ons best om een vakantie toe te wijzen van uw voorkeur. Helaas kunnen wij dit niet garanderen. Houd hier dus rekening mee.Gezinnen met schoolgaande kinderen krijgen voorrang op vakanties in de schoolvakanties.
Tip: Vul bij uw inschrijving als 3e keus "geen voorkeur" in om aan te geven dat wij u ook blij kunnen maken met een andere vakantie. Op deze manier vergroot u uw kansen.

Eigen vervoer
Wij willen u er op wijzen dat alle aangeboden vakanties op basis van eigen vervoer zijn. De Vakantiebank kan helaas geen vervoer voor u regelen of de kosten hiervan vergoeden. Wellicht zijn familieleden, vrienden, buren of kennissen bereid om u naar uw vakantiebestemming te brengen. Ook kunt u bij het invullen van uw voorkeur rekening houden met vakanties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.
Vul alstublieft pas het aanmeldformulier in als u er zeker van bent dat u (of degene voor wie u de vakantie aanvraagt) op eigen vervoer naar de vakantiebestemming kunt komen.

Partners van De Vakantiebank
Inmiddels hebben vele bedrijven zich bij De Vakantiebank aangesloten. Ze dragen allemaal hun eigen steentje bij, door bijvoorbeeld gratis vakanties ter beschikking te stellen of geld in te zamelen. Klik hier om te zien welke bedrijven De Vakantiebank mogelijk maken.

Draag ook uw steentje bij!
De Vakantiebank is altijd op zoek naar partners, donateurs of vrijwilligers die op een of andere manier iets kunnen betekenen voor De Vakantiebank. Heeft u een idee over hoe u ons kunt helpen neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij hopen dat we ook dit jaar weer een heleboel momenten van ontspanning kunnen geven aan personen en gezinnen die het zwaar hebben!


Met vriendelijke groet,

De Vakantiebank