zondag 23 juli 2017

Budget Support Assen start budgetcursus: grip op inkomen en schulden

De Stichting Budget Support start op 8 augustus met haar zomereditie van de budgetcursus. De kosteloze cursus is voor iedereen die grip wil krijgen en/of houden op zijn of haar besteedbare inkomen.
  • © Aangeleverde foto
    © Aangeleverde foto
Voor deelnemers (18 jaar en ouder) maakt het niet uit of men huurt of eigenaar is van een woning, net gaat studeren of een baan heeft of niet. In alle gevallen is het goed om over- en inzicht  te krijgen in de financiĆ«le huishouding.

Schulden

Daarnaast komen ook schulden ter sprake. Hoe los je ze op, bij wie kun je terecht, wanneer zijn het problematische schulden? Samen en op een interactieve manier worden daar tijdens de cursus antwoorden op gegeven.
Ook wordt er een boodschappenpakket verloot. Wie de totale prijs van het pakket raadt (of er het dichtste bij zit) gaat ermee naar huis. Maar iedereen ontvangt na de laatste keer een leuk presentje. En het lesmateriaal mag mee naar huis worden genomen.

Aanmelden

De cursus is vanaf 8 augustus vier weken achtereen, van 13.30 tot 16.00 uur in Studio 1C van de Bibliotheek in de Nieuwe Kolk.  Er wordt gezorgd voor koffie/thee/water tijdens de middagen Vervolgens is er na een paar weken een terugkombijeenkomst als afsluiter van de cursus. Aanmelden voor de Budgetcursus? Graag een email sturen naar: kitskirsten@gmail.com Via deze link kan men het nog eens rustig nalezen: https://mijnbuurtassen.nl/activiteiten/budgetcursus/